Priča

Neki “čudni likovi” iz hostela

Naša odluka prije bukiranja smještaja uvijek pada na hostele. Jednostavan i jeftin smještaj gdje lako sklopiš prijateljstva sa ostalim putnicima. Neka prijateljstva su na duge staze, a neka su prolazna. Sa nekima ostaneš u kontaktu i nadaš se da će vam se putevi opet sresti, a s nekima nakon čvrstog zagrljaja i pozdrava jednostavno znaš da je priči kraj. No svi oni ostaju u sjećanju i dio su naših putovanja. Svaki putnik ima svoju priču iza sebe, pa tako i Arnold iz Amerike kojeg smo upoznale u Budimpešti.

Bile smo samo u prolazu, ali nam je bilo potrebno jedno jeftino noćenje i tako smo lunjajući kroz centar Budimpešte naišle na hostel, cjenkale se za jeftin smještaj i upoznale Arnolda koji je na prvu izgledao kao vesela osoba, puna života. Međutim razgovorom smo stigli do najosjetljivije teme…ljubav. On je zaljubljen u Romkinju. Zaručili su se u Americi i sve je bilo savršeno. Ali njezina obitelj nije odobravala vezu, oteli su je, vratili natrag u Mađarsku. Očito da je riječ o pravoj ljubavi kad je on odlučio skupiti zadnje novce i krenuti u potragu za svojom voljenom. Osim otmice u igri su bili pištolji i mafija, ali njega ništa nije sprječavalo da pronađe svoju voljenu i vrati je u sigurno okruženje. Cijela priča je zvučala jako filmski, ali barem se nadamo da je imala happy end.

Da li je priča istinita ili su u pitanju bila samo opojna sredstva nikad nismo saznale jer su nam se putevi razišli. Mi smo krenule u Berlin, a on u potragu za svojom ljubavi.

 

hosteli.jpg
Smještaj na našim putovanjima
Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s